Att starta ett nytt klockmärke nuförtiden är ett svårt företag fake rolex

Att starta ett nytt klockmärke nuförtiden är ett svårt företag. Ingen jag pratade med de senaste åren, som ingick i en ny serie klockor, vars främsta anledning var pengar. Detta betyder inte att det inte handlar om vinstinitiativ, utan snarare om en viss känsla av driv och konstnärlig lust att göra det som är nödvändigt för att skapa ett klockmärke. John Isaac är bara ett märke. Det har nyligen kommit med några intressanta idéer och iögonfallande design. Min favoritdel är att se hur nya idéer och nya människor tillför liv till min favoritvärld.

För recensionen här är John Isaac Icon XL -klockan. Det betyder att det också finns en standardikon som är mindre. Att se "XL" i titeln på någonting får mig att tro att det som innehåller det namnet är bra. I detta fall är Icon XL en medellång / liten klocka med en bredd på 35 mm. Jämfört med den vanliga fake rolex 31 mm breda ikonen är den här större, men inte extra stor. Detta betyder inte att det är något fel med detta, men jag har en känsla av att John Isaac i framtiden kommer att vilja skapa en ännu större version av klockan på grund av den höga efterfrågan. Denna bit kan lätt vara 40 mm (eller mer) bred och helt enkelt se fantastisk ut.

Medan den är 35 mm bred känns stålkåpan inte så liten på grund av sin elliptiska form. Det ser ut som en rundad rektangel som gör den högre än bred. Fallets stil påverkas starkt av Patek Philippe. Mycket av John Isaacs designkänslighet lånar de höga betyg de ser till. Patek Philippe är bland dem och jag uppskattar hur märket erbjuder ett smart ompackat utseende som fortfarande känns fräscht.

Själva fodralet är en blandning av polerade och borstade ytor med platt safirglas på urtavlan. Konstigt nog är baksidan av fodralet en av mina favoritvyer. Något om hur allt hänger ihop rolex replica och vrider sig vilket är tilltalande för ögat. Den mekaniska rörelsen kan ses genom baksidan av den bakre safiren. I detta fall använder John Isaac en schweizisk ETA 2824 automat med en anpassad ruteniumfärgad rotor. 2824 har många finish och är väl dekorerad här med Genève -ränder.